Σας έχω πει ότι τα «δωρεάν» ελληνικά όπλα σε Σαουδική Αραβία και Ουκρανία έχουν χρυσοπληρωθεί...

Σύγκρουση αλιευτικού με φορτηγό πλοίο – Ένας νεκρός στα ανοιχτά της Ιαπωνίας

Σύγκρουση αλιευτικού με φορτηγό πλοίο – Ένας νεκρός στα ανοιχτά της Ιαπωνίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Ιαπωνία, έπειτα από τη σύγκρουση φορτηγού πλοίου με αλιευτικό στα ανοικτά της νομαρχίας Ιμπαράκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιαπωνικού πρακτορείου ειδήσεων Kyodo, της οποίες αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιαπωνική ακτοφυλακή διέσωσε 12 μέλη του πληρώματος του αλιευτικού, τα πέντε από τα οποία διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με ελικόπτερο. Ένα από αυτά υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Η ιαπωνική ακτοφυλακή διευκρίνισε ότι δεν υπήρξαν θύματα στις τάξεις του πληρώματος του φορτηγού.

Δεν είναι γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.