Σας έχω πει ότι τα «δωρεάν» ελληνικά όπλα σε Σαουδική Αραβία και Ουκρανία έχουν χρυσοπληρωθεί...

Τα σχολεία στο Στεπανακέρτ στέλνουν μήνυμα: «Ευχαριστούμε Ρωσία»

Τα σχολεία στο Στεπανακέρτ στέλνουν μήνυμα: «Ευχαριστούμε Ρωσία»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η φωτογραφία είναι από αρμενικό σχολείο στο Στεπανακέρτ του Καρμπάχ. Το πανό που έχει αναρτηθεί γράφει ¨Ευχαριστούμε Ρωσία¨.

Nα σημειώσουμε πως αν δεν είχε υπογραφεί η εκεχειρία, που επετεύχθη χάρη στην Ρωσία, άμεσα κινδύνευε και το Στεπανακέρτ. Και αυτό το έχουν δηλώσει Αρμένιοι αξιωματούχοι.

ΠΗΓΗ

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.