ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ναυαγός διασώθηκε δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του! – Πώς τον βρήκαν (φώτο)

Ναυαγός διασώθηκε δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του! – Πώς τον βρήκαν (φώτο)

Τυχερός στάθηκε ένας 62χρονος ναυαγός, καθώς δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του βρέθηκε από την Ακτοφυλακή στην ανοικτή θάλασσα πάνω σε κομμάτι του βυθισμένου σκάφους του, 138 χιλιόμετρα από την ακτή της Φλόριντα.

Ένας ναυαγός ήταν αρκετά τυχερός που βρέθηκε ζωντανός στις 29 Νοεμβρίου, 138 χιλιόμετρα από την ακτή της Φλόριντα, όπως αναφέρει το CNN.

Σύμφωνα με την Ακτοφυλακή, ο 60χρονος είχε φύγει από το λιμάνι του Κανάβεραλ στις 27 Νοεμβρίου με έναμηχανοκίνητο σκάφος των εννέα μέτρων, αλλά δεν επέστρεψε στη μαρίνα μέχρι το βράδυ, μια ασυνήθιστη κίνηση που ώθησε τους αξιωματούχους του λιμανιού να τεθούν σε συναγερμό. Ο 62χρονος θεωρήθηκε αγνοούμενος.

Η Ακτοφυλακή ανέπτυξε μια αεροπορική ομάδα για να σαρώσει την περιοχή και ενημέρωσε όλα τα πλοία στην περιοχή. Τελικά, τα μέτρα που ελήφθησαν απέδωσαν καρπούς.

Ο άντρας βρέθηκε τελικά προσκολλημένος σε ένα μικρό κομμάτι του σκάφους που εξείχε. Αυτό το κομμάτι φαίνεται πως του έσωσε τη ζωή όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.