Γυναίκα έκανε πως έχει καρκίνο και ξύρισε το κεφάλι της για να… παντρευτεί με χλιδή (βίντεο)

Γυναίκα έκανε πως έχει καρκίνο και ξύρισε το κεφάλι της για να… παντρευτεί με χλιδή (βίντεο)

Η 29χρονη Τόνι Στάντεν από τη Μεγάλη Βρετανία, ξύρισε το κεφάλι της προσποιούμενη ότι υποφέρει από καρκίνο, με σκοπό να εξαπατήσει γνωστούς και φίλους αλλά και τους απανταχού χρήστες στο Διαδίκτυο, για να τους πάρει χρήματα και να παντρευτεί τον καλό της στον γάμο των ονείρων της.

Προσπάθησε να συγκινήσει ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι όνειρό της ήταν να προλάβει να την πάει στην εκκλησία ο πατέρας της, που επίσης πέθαινε από καρκίνο και άνοιξε σελίδα GoFundMe για να μαζέψει χρήματα από δωρεές.

Τελικά ο 57χρονος Ντέρεκ πέθανε πριν τη μεγάλη μέρα και στο γάμο έπαιξε ένα βίντεό του. Όλοι οι καλεσμένοι έκλαιγαν, ενώ η Στάντεν γελούσε.

«Αφού άκουσε τα λόγια του πατέρα της που με το ζόρι έβγαιναν, σηκώθηκε όρθια και έβγαλε έναν αλάνθαστο λόγο, λέγοντας και μερικά ανέκδοτα» είπε ένας από τους καλεσμένους, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ.

Μετά το γάμο με τους 150 καλεσμένους, η Στάντεν έφυγε μαζί με τον 52χρονο άντρα της σε ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά. Μάρτυρες λένε ότι τους είδαν να μετρούν τα λεφτά από τις γαμήλιες κάρτες, προτού φύγουν για τον μήνα του μέλιτος στην Τουρκία, με τα λεφτά που συγκέντρωσαν να υπολογίζονται στις 8.500 λίρες (περίπου 9.350 ευρώ).

Τελικά, η απάτη της Στάντεν αποκαλύφτηκε όταν ισχυρίστηκε ότι είχε κολλήσει και κορωνοϊό. Την περασμένη εβδομάδα η νεαρή γυναίκα παραδέχτηκε την απάτη ότι παρίστανε πως έχει καρκίνο, μεταξύ του Φλεβάρη του 2019 και του Απρίλη του 2020.

Φέτος τον Γενάρη ισχυρίστηκε ότι έχει μόλις 2 μήνες ζωής και πως τα όργανά της είχαν αρχίσει να καταρρέουν.

Τον Φλεβάρη είχε γράψει στη σελίδα της στο Facebook: «Αιωνία σου η μνήμη Τόνι», αλλά μετά κατηγόρησε χάκερ για την ανάρτηση.

«Το έκανε για να τραβήξει την προσοχή λέει ένας από τους φίλους της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.