ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ισπανία: Προπληρώνουν τα ποτά που θα πιούν όταν ανοίξουν τα μαγαζιά για να στηρίξουν τους επιχειρηματίες

Ισπανία: Προπληρώνουν τα ποτά που θα πιούν όταν ανοίξουν τα μαγαζιά για να στηρίξουν τους επιχειρηματίες

Ένα μπαρ στην Ισπανία βρήκε έναν περίεργο τρόπο για το στηρίξουν οι πελάτες του, που συγκέντρωσαν 40.000 ευρώ παρότι δεν λειτουργεί κανονικά.

Το El miniBAR στο κέντρο της Μαδρίτης κάλεσε στα τέλη Οκτωβρίου τους πελάτες του να το κρατήσουν ζωντανό, ώστε όταν είναι κι εκείνοι σε θέση να βγουν από το σπίτι να μπορεί να τους υποδεχθεί όπως παλιά.

Τους πρότεινε λοιπόν να προπληρώσουν τα φαγητά και τα ποτά που θα παραγγείλουν όταν με το καλό το επισκεφθούν. Ουσιαστικά πρόκειται για άτοκο δανεισμό από τους πελάτες του.

Η ανταπόκριση των Μαδριλένων ήταν συγκινητική: Τουλάχιστον 400 πιστοί θαμώνες του κατέβαλαν ήδη 40.000 ευρώ μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, κρατώντας ζωντανή την επιχείρηση στην ισπανική πρωτεύουσα, κοντά στην κεντρική πλατεία Πλάθα Μαγιόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αντίθεση με τα συνήθη… τεφτέρια, στο El miniBAR πλέον τηρείται αρχείο με όσους εκείνο χρωστά τα ποτά και τους μεζέδες. Όπως διαβεβαιώνει στο Reuters ο ιδιοκτήτης Νάτσο Μπούστος, το διάσημο μπαρ για τα ισπανικά μεζεδάκια τάπας τηρεί αναλυτική λίστα των πληρωμών που έχει λάβει, και οι πελάτες θα χρειαστεί μόνο να δώσουν στον σερβιτόρο τον αριθμό του τηλεφώνου τους ώστε να συμψηφιστεί αμέσως η προπληρωμή τους με τον λογαριασμό που θα κάνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.