«Αλητάκος» βούτηξε το κινητό της μητέρας του και έκανε παραγγελία αξίας 100 δολαρίων (φώτο)

«Αλητάκος» βούτηξε το κινητό της μητέρας του και έκανε παραγγελία αξίας 100 δολαρίων (φώτο)

Ένας μικρός αλητάκος βούτηξε το κινητό της μητέρας του και έκανε παραγγελία αξίας 100 δολαρίων από τα McDonald’s.

Λίγοι γονείς θα αντιμετώπιζαν ψύχραιμα αυτό που έκανε το εν λόγω αγόρι, πόσο μάλλον με χιούμορ, όπως αντέδρασε η μαμά του!

Αν και όλοι μια στο τόσο (ή -μεταξύ μας- πιο συχνά) θα παραγγείλουμε φαγητό απ’ έξω, το εν λόγω αγόρι πήγε ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισε να κάνει μια μικρή γιορτή για τον εαυτό του κάνοντας παραγγελία 100 δολαρίων από τα McDonald’s.

Η 32χρονη μητέρα του, Ραίσα Ανδράντε, από τη Βραζιλία, είχε αφήσει για λίγο το κινητό από τα μάτια της με αποτέλεσμα να το «αρπάξει» το μικρούλι. Σύντομα παρήγγειλε 10 σακούλες με πατάτες, μπέργκερ, νερά, ροφήματα και πολλά άλλα.

Όπως δήλωσε η μητέρα στα τοπικά μέσα, ο γιος της έκανε την παραγγελία χρησιμοποιώντας τις φωνητικές εντολές και μάλιστα κατάφερε να επιβεβαιώσει και την διεύθυνση του σπιτιού τους!

Και παρά τη μεγάλη παραγγελία, δεν κατάφερε να κερδίσει το κίτρινο minion παιχνίδι που ήταν και αυτό που ήθελε στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να παραπονεθεί στη μητέρα του ότι «ξέχασαν» να του φέρουν την παραγγελία του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CH83NANBjkvhttps://www.instagram.com/p/CDCyV3LhqHb

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.