
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών διέταξε τους διπλωμάτες του που υπηρετούν στο εξωτερικό να μην κάνουν απολύτως καμιά ανάρτηση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, εν μέσω της διαδήλωσης και της εισβολής στο Καπιτώλιο, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, εστάλη σημείωμα σε όλες τις αποστολές στο εξωτερικό με τις οποίες συστήνεται να αναστείλουν «οποιαδήποτε» ανάρτηση στους λογαριασμούς τους σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης «μέχρι νεοτέρας».
Το CNN σημείωσε ότι η αμερικανική διπλωματία συνήθως λαμβάνει μέτρα αυτής της φύσης σε περιπτώσεις τρομοκρατικών ενεργειών ή φυσικών καταστροφών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.