Ακριβώς αυτό έλειπε από την Ελλάδα σήμερα: Η συνταγματική αναθεώρηση. Όλα τα άλλα πάνε «ρολόι»...

Οκτώ εταιρείες στις ΗΠΑ σταματούν να «λαδώνουν» πολιτικούς των Ρεπουμπλικανών – Θα ρίξουν το «λάδι» στους Δημοκρατικούς!

Οκτώ εταιρείες στις ΗΠΑ σταματούν να «λαδώνουν» πολιτικούς των Ρεπουμπλικανών – Θα ρίξουν το «λάδι» στους Δημοκρατικούς!

Οκτώ όμιλοι εταιρειών στις ΗΠΑ μεταξύ των οποίων οι American Express και εταιρεία χημικών Dow ανακοίνωσαν σήμερα ότι «διακόπτουν τις χορηγίες», ουσιαστικά σταματούν να «λαδώνουν» (απίστευτο, αλλά στις ΗΠΑ το «λάδωμα» των πολιτικών είναι πολιτικά θεσμοθετημένο ως πολιτική δράση) τους Ρεπουμπλικανούς που δεν επικύρωσαν την εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν, την περασμένη εβδομάδα και θα δώσουν όλα τα λεφτά των «χορηγιών» στους Δημοκρατικούς ή τους αποστάτες Ρεπουμπλικανούς!

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amex Στίβεν Τζ. Σκουίρι, στην ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής απίστευτα: «Οι απόπειρες ορισμένων μελών του Κογκρέσου να ανατρέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα και να διαταράξουν την ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας δεν συνάδουν με τις αξίες της εταιρείας. Η επιτροπή πολιτικής δράσης της εταιρείας σταματά κατά συνέπεια να τους στηρίζει»!

Μια εκπρόσωπος της χημικής εταιρείας Dow ανέφερε από την πλευρά της ότι «διακόπτονται άμεσα όλες οι χορηγίες προς τα μέλη του Κογκρέσου που ψήφισαν κατά της επικύρωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Η αναστολή των χορηγιών θα διαρκέσει για διάστημα ενός εκλογικού κύκλου, δηλαδή για δύο χρόνια για τους βουλευτές και έως έξι χρόνια για τους γερουσιαστές»!

Παρόμοιες αποφάσεις έλαβαν επίσης η Morgan Stanley, η Ford Motor Co και η Commerce Bank. Χθες, η αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International Inc και η ασφαλιστική Blue Cross Blue Shield Association (BCBSA) ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις χορηγίες προς τους πολιτικούς που ψήφισαν κατά της επικύρωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Περίπου 12.000 εταιρείες στις ΗΠΑ, από πολυεθνικές μέχρι μαγαζάκια, «χορηγούν» κόμματα και πολιτικούς για να «προάγουν» την δημοκρατία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.