ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Απατεώνας προσποιήθηκε το θάνατο του – Τώρα… ζει τον έρωτα στις Φιλιππίνες με κατά 23 χρόνια μικρότερη του γυναίκα

Απατεώνας προσποιήθηκε το θάνατο του – Τώρα… ζει τον έρωτα στις Φιλιππίνες με κατά 23 χρόνια μικρότερη του γυναίκα

Ο Τζον Ντάργουιν, γνωστός απατεώνας από τη Βρετανία, ζει πλέον τον έρωτα του στις Φιλιππίνες με την κατά 23 χρόνια μικρότερη σύζυγό του, η οποία μάλιστα… τον συντηρεί.

Ο Ντάργουιν προσποιήθηκε πριν σχεδόν 20 χρόνια ότι πέθανε, στήνοντας μια απάτη με την πρώην σύζυγό του, βρέθηκε στης φυλακής τα σίδερα αλλά πια ζει με την νεαρή σύντροφό του στις Φιλιππίνες και μάλιστα εκείνη είναι που, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, συντηρεί το σπιτικό τους!

Η 47χρονη Μέρσι Μέι έχει μια μικρή επιχείρηση εδώ και τρία χρόνια και όπως λέει «βγάζει αρκετά χρήματα» ενώ ο Ντάργουιν παίρνει περίπου 150 ευρώ σύνταξη από το Ηνωμένο Βασίλειο.

https://www.vimeo.com/500876670

Το χρονικό της απάτης

Η πρώτη σύζυγος του Ντάργουιν, Αν, τον δήλωσε ως αγνοούμενο το μακρινό 2002, λέγοντας ότι είχε πάει για κανό κοντά στο σπίτι τους στο Κλίβλαντ και δεν επέστρεψε ποτέ.

Απαίτησε πάνω από 760.000 ευρώ σε συντάξεις και αποζημιώσεις ασφάλισης και το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα ακίνητο που αγόρασε στον Παναμά.

Η απάτη του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πέντε χρόνια αργότερα, το 2007, όταν ο Ντάργουιν εμφανίστηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου και υποστήριξε ότι είχε αμνησία ενώ η Αν ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν ζωντανός. Όλο αυτό το διάστημα, ο Ντάργουιν ζούσε σε ένα κρυφό δωμάτιο στο εξοχικό τους και μάλιστα είχε κάνει αίτηση για νέο διαβατήριο στο όνομα ενός μωρού που είχε πεθάνει. Το εντυπωσιακό είναι ότι τα παιδιά τους δεν ήξεραν τι είχαν σκαρφιστεί οι γονείς τους και θεωρούσαν τον πατέρα τους νεκρό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού «ξεσκέπασαν» το ζευγάρι, ο Ντάργουιν καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση, όπως και η Αν. Απελευθερώθηκε το 2011 και έσπασε τους όρους της αποφυλάκισής του δύο χρόνια αργότερα, όταν ταξίδεψε στην Ουκρανία για να συναντήσει μια 25χρονη που είχε γνωρίσει σε dating app!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.