
Στο παρακάτω βίντεο, φαίνονται τουρίστες στο Μπαλί με σορτσάκια, σαγιονάρες και t-shirt να πέφτουν στο έδαφος και να αρχίζουν τις κάμψεις, επειδή συνελήφθηκαν να μην φορούν μάσκα.
Από πέρσι, οι αρχές του Μπαλί έκαναν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.
Τις τελευταίες ημέρες περισσότεροι από 70 τουρίστες έχουν συλληφθεί χωρίς μάσκα και χρειάστηκε να πληρώσουν πρόστιμο περίπου 6 ευρώ.
Άλλοι 30 αρνήθηκαν να πληρώσουν, λέγοντας ότι δεν έχουν τα χρήματα, κι έτσι εξαναγκάστηκαν σε πουσάπς για τιμωρία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι δεν φορούσαν καθόλου μάσκα χρειάστηκε να κάνουν από 50 κάμψεις, ενώ όσοι τη φορούσαν με λάθος τρόπο έκαναν μόνο 15, σχολίασε ένας από τους άντρες των αρχών ασφαλείας στο AFP.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.