3 μονάδες κάτω η ΝΔ σε μια εβδομάδα λόγω πυρκαγιών!

Η Πολωνία ανοίγει τα εμπορικά κέντρα – Υπουργός Υγείας: «Οι διαδηλώσεις για τις αμβλώσεις αυξάνουν τα κρούσματα»

Η Πολωνία ανοίγει τα εμπορικά κέντρα – Υπουργός Υγείας: «Οι διαδηλώσεις για τις αμβλώσεις αυξάνουν τα κρούσματα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Πολωνία θα ανοίξει και πάλι τα εμπορικά κέντρα την 1η Φεβρουαρίου, ενώ θα διατηρήσει σε ισχύ τους περισσότερους από τους άλλους περιορισμούς μέχρι τα μέσα του ερχόμενου μήνα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού έχει μειωθεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άνταμ Νιτζίλσκι.

Τα περισσότερα καταστήματα στα εμπορικά κέντρα, καθώς και τα ξενοδοχεία και τα χιονοδρομικά κέντρα έχουν κλείσει στην Πολωνία από το τέλος Δεκεμβρίου. Με δια ζώσης διδασκαλία λειτουργούν μόνο οι τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Ο Νιτζίλσκι δήλωσε πως η κατάσταση με την πανδημία έχει σταθεροποιηθεί στην Πολωνία, όμως η κυβέρνηση πρέπει να λάβει υπόψη κινδύνους που σχετίζονται με τους υψηλούς αριθμούς των κρουσμάτων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και με τα νέα παραλλαγμένα στελέχη του ιού.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε επίσης πως οι αναμενόμενες διαδηλώσεις κατά της δικαστικής απόφασης που περιορίζει το δικαίωμα στην άμβλωση θα αυξήσει τον κίνδυνο να αυξηθούν τα κρούσματα.

Η κυβέρνηση της Πολωνίας έθεσε σε ισχύ χθες, Τετάρτη, απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου που απαγορεύει τον τερματισμό της κύησης λόγω εμβρυϊκών ελαττωμάτων.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.