
Ένας άντρας από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα του καταστήματος McDonald’s να απειλεί με πιστόλι την υπάλληλο.
Ο Estevan Gonzalez πήγε με το αυτοκίνητό του στο drive-thru των McDonald’s στο Αλμπουκέρκι στις 7 Ιανουαρίου για να διαμαρτυρηθεί για ένα τραγικό λάθος: το cheeseburger που είχε παραγγείλει δεν είχε τυρί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού KRQE, ο πελάτης έφυγε και γύρισε ξανά έπειτα από 10 λεπτά, καθώς δεν ήταν και πάλι ικανοποιημένος με την παραγγελία του. Ξανά κάτι είχε το μπέργκερ του.
Ο 25χρονος πιάστηκε στο βίντεο ασφαλείας να λογομαχεί με την υπάλληλο και να την απειλεί τώρα με το όπλο του. Εκείνη τηλεφώνησε στην άμεση δράση και σύντομα το ελικόπτερο της αστυνομίας θα κατέγραφε από ψηλά το περιστατικό.
Ο ανικανοποίητος πελάτης μπήκε στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να ξεφύγει, το ελικόπτερο τον παρακολουθούσε ωστόσο από ψηλά.
Τον συνέλαβαν λίγο αργότερα και μάλλον θα το πληρώσει ακριβά, καθώς κατηγορείται ακόμα και για κακούργημα…
New Mexico man pulls gun at McDonald's drive thru over cheeseburger https://t.co/ZY58cwk7Zy pic.twitter.com/gwvO55AEbV
— New York Post (@nypost) January 29, 2021
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.