ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Πούτιν: «Οι προσπάθειες ξένων χωρών εναντίον της Ρωσίας δεν θα πετύχουν»

Β.Πούτιν: «Οι προσπάθειες ξένων χωρών εναντίον της Ρωσίας δεν θα πετύχουν»

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως οι προσπάθειες για επέμβαση στο εσωτερικό της Ρωσίας από ξένες χώρες δεν θα πετύχουν.

«Προσπαθούν να μας σταματήσουν με οικονομικές κι άλλες κυρώσεις, προσπαθούν να μπλοκάρουν διεθνή προγράμματα, για τα οποία ενδιαφέρονται κι άλλες πλευρές. Προσπαθούν να επέμβουν στην κοινωνική και πολιτική ζωή, σε δημοκρατικές διαδικασίες της χώρας μας. Θέλω να τονίσω, για άλλη μία φορά, πως αυτή η πολιτική κατά της Ρωσίας δεν έχει καμία ελπίδα επιτυχίας».

Νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών είχε επικρίνει, επίσης, εντόνως την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επεκτείνει τις κυρώσεις στη Ρωσία για την υπόθεση του Αλέξει Ναβάλνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό είναι πέρα ​​από κάθε λογική. Καθώς η λογική εξαφανίζεται, αυτό σημαίνει ότι είναι απλώς μια επινοημένη παράλογη ιστορία με ένα σενάριο καμπάνιας. Πάνω απ’ όλα, πρόκειται για ταπείνωση της ΕΕ, μιας συμμαχίας χωρών με μεγάλη ιστορία, με πλούσιο πολιτισμό, οικονομικά επιτεύγματα και επιτεύγματα στον τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιτεύγματα στα οποία η ΕΕ πάντα έδινε προτεραιότητα χωρίς να τα μετατρέπει σε “θέατρο”, όπως είναι τώρα αναγκασμένη» σημείωσε, ειδικότερα, η Μαρία Ζαχάροβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.