ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λονδίνο: Γυναίκα ξόδεψε 1 εκατ. λίρες για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν (φώτο)

Λονδίνο: Γυναίκα ξόδεψε 1 εκατ. λίρες για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν (φώτο)

Σχεδόν 14 χρόνια κρατάει η “μάχη” μίας γυναίκας στο Λονδίνο, που προσπαθεί να μοιάσει στο πρότυπό της, την Κιμ Καρντάσιαν.

«Άρχισα να την ακολουθώ στο Instagram και σκέφτηκα: “Θεέ μου, είναι εγώ!”. Οι άνθρωποι μου λένε διαρκώς ότι μοιάζω με την Κιμ Καρντάσιαν. Κάθε φορά που με βλέπουν στον δρόμο, σε ένα πάρτι, οπουδήποτε» λέει νεαρή σωσίας της Κιμ.

«Δεν προσπαθώ να της μοιάσω, απλά της μοιάζω από φυσικού μου» λέει η νεαρή γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει πλαστικές εγχειρήσεις για να μοιάζει στην Κιμ Καρντάσιαν.

«Δεν έχω κάνει τίποτα χειρουργεία για να μοιάσω στην Κιμ, αλλά έχω κάνει μπότοξ και γεμίσματα-όλες τα κάνουν» παραδέχεται η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, The Mirror.

Όπως ισχυρίζεται, όμως, έχει ξοδέψει περίπου 400 χιλ. λίρες μόνο σε τσάντες, αγοράζοντας πολλές από αυτές που κατά καιρούς κρατάει το είδωλό της από την Αμερική.

Όμως η νεαρή Τσάλι πέρα από τον θαυμασμό της στην Κιμ έχει κι έναν φόβο. Φοβάται μην καταλήξει να χάσει την ταυτότητά της από την αγάπη της για τη διάσημη Αμερικανίδα και την εμφάνισή της.

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι το στιλ μου βασίζεται στην Κιμ Καρντάσιαν, αλλά είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι» λέει και ξεκαθαρίζει ότι προσπαθεί πάρα πολύ να χαράξει τη δική της ταυτότητα στα social media.

Αυτά είναι προβλήματα, όχι αστεία!

Δείτε φωτογραφίες:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.