ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λος Άντζελες: Κοσμηματοπώλης προσφέρει 50.000 ευρώ για τον εντοπισμό ρολογιού που του έκλεψαν

Λος Άντζελες: Κοσμηματοπώλης προσφέρει 50.000 ευρώ για τον εντοπισμό ρολογιού που του έκλεψαν

Ένας κοσμηματοπώλης στο Λος Άντζελες προσφέρει 50.000 δολάρια για όποιον μπορέσει να του επιστρέψει το ρολόι του από τον οίκο Richard Mille.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ο Shay Belhassen, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος DBS Diamonds, ανακοίνωσε αμέσως την ανταμοιβή για την επιστροφή του πολυτελούς μοντέλου RM 11-03 Flyback Chronograph με χρυσή ροζ κάσα, που κλάπηκε από το χέρι του την ώρα που έτρωγε το μεσημεριανό του γεύμα στο εστιατόριο Il Pastaio στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Belhassen ανέφερε ότι ενώ καθόταν στο εστιατόριο απέναντι από το κατάστημα του, παρατήρησε τρεις άντρες με κουκούλες να έρχονται προς το μέρος του. Ακολούθησε μια λεκτική διαμαχη μεταξύ τους, και στη συνέχεια ένας από τους άντρες τράβηξε ένα όπλο και το έβαλε στο κεφάλι του, ενώ οι άλλοι άντρες αφαίρεσαν το ρολόι του από τον καρπό του.

Ο ίδιος ανέφερε ότι πάλεψε εναντίον των ληστών, το μόνο που κατάφερε ωστόσο ήταν να μείνει με το όπλο τους στα χέρια του, ενώ οι ίδιοι είχαν τραπεί σε φυγή.

Προφανώς κάνει μεγάλη εντύπωση η ανταμοιβή που δίνει ο κοσμηματοπώλης, ωστόσο πρόκειται για ένα σπάνιο ρολόι, του οποίου η αξία ανέρχεται σε 500.000 δολάρια και έχει φιγουράρει στον καρπό πολλών διάσημων αντρών, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι κλάπηκε ένα πολυτελές ρολόι του avant-garde οίκου υψηλής ωρολογοποιίας, καθώς το 2012 να ρολόι turbillon ύψους 376.000 δολαρίων που ανήκε στον αστέρα του τένις (και πρεσβευτή της μάρκας), Ραφαέλ Ναδάλ, κλάπηκε κατά τη διάρκεια του Ρολάν Γκαρός. Το ρολόι τελικά επέστρεψε στον Ναδάλ, κάτι που ο Belhassen ελπίζει να συμβεί και στον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.