ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κίνα: Άνδρας δημιούργησε νησί για να ξανακερδίσει την πρώην του με… αποτυχία (φώτο)

Κίνα: Άνδρας δημιούργησε νησί για να ξανακερδίσει την πρώην του με… αποτυχία (φώτο)

Ένας 30χρονος άντρας από την Κίνα ξόδεψε όλες τις οικονομίες του για να δημιουργήσει ένα νησί για την πρώην αγαπημένη του, ώστε να γυρίσει σε αυτόν, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Προσέλαβε εργάτες που δούλεψαν πάνω από έναν μήνα για να ολοκληρώσουν το πρότζεκτ. Έκτισαν μια τοξωτή γέφυρα που ένωνε τη στεριά με το νησάκι, φύτεψε μια μεγάλη ροδακινιά και έβαλε μια κούνια στο κέντρο της νησίδας.

Φύτεψε κι άλλες ροδακινιές και κερασιές, μιας κι αυτά τα ανθισμένα δέντρα συμβολίζουν την αγάπη στην κλασική κινεζική λογοτεχνία.

Όμως οι προσπάθειες του 30χρονου άντρα έπεσαν στο κενό, μιας και δεν στάθηκαν αρκετές για να πείσουν την πρώην κοπέλα του να επιστρέψει.

«Σε ευχαριστώ για την ειλικρινή αφοσίωσή σου. Θα βρεις μια καλύτερη από εμένα» αρκέστηκε να πει η πρώην σύντροφός του.

Τώρα το μικρό νησάκι της αγάπης έχει γίνει ένα δημοφιλές καταφύγιο για ερωτευμένα ζευγάρια, που σπεύδουν εκεί για να κάνουν πρόταση γάμου ή για να βγάλουν γαμήλιες φωτογραφίες.

Η είσοδος είναι δωρεάν και τουρίστες καταφτάνουν εκεί απ’ όλη την Κίνα.

«Παρά το γεγονός ότι το νησί απέτυχε να φέρει ένα χαρούμενο τέλος στη δικιά μου ιστορία αγάπης, έχει δει την αγάπη πολλών άλλων ανθρώπων να ανθίζει. Υπό αυτή την σκοπιά, νομίζω ότι έχω κάνει κάτι καλό» λέει ο ερωτευμένος άντρας.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.