ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παλαιστίνη: Τέθηκε σε ισχύ ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού

Παλαιστίνη: Τέθηκε σε ισχύ ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού

Ξεκινά ο μαζικός εμβολιασμός από σήμερα στην Παλαιστίνη σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι άνθρωποι ηλικίας άνω των 75 ετών, όπως επίσης, οι καρκινοπαθείς και οι νεφροπαθείς, θα είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν. Η Παλαιστινιακή Αρχή παρέλαβε ένα φορτίο με περισσότερες από 60.000 δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19 (38.000 του εμβολίου της Pfizer και άλλες 24.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca).

«Ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 αρχίζει σήμερα στις παλαιστινιακές περιοχές, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας» ανέφερε στην ανακοίνωσή του, το ίδιο υπουργείο.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι άνθρωποι ηλικίας άνω των 75 ετών, όπως επίσης, οι καρκινοπαθείς και οι νεφροπαθείς, θα είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν.

Χθες, ο 85χρόνος Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούτ Αμπάς εμβολιάστηκε κατά της COVID-19.

Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, η Παλαιστινιακή Αρχή παρέλαβε ένα φορτίο με περισσότερες από 60.000 δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19 (38.000 του εμβολίου της Pfizer και άλλες 24.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca).

Οι παραλαβές των εμβολίων έγιναν μέσω της παγκόσμιας πρωτοβουλίας COVAX.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τέλη Φεβρουαρίου, η παλαιστινιακή κυβέρνηση έλαβε 20.000 δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, στο πλαίσιο μιας δωρεάς από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.