ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ψαρά φύλακας – άγγελος έσωσε την ζωή παιδιού που στεκόταν επάνω σε κομμάτι πάγου (βίντεο)

Ψαρά φύλακας – άγγελος έσωσε την ζωή παιδιού που στεκόταν επάνω σε κομμάτι πάγου (βίντεο)

Ένα απίθανο περιστατικό κατέγραψε μία κάμερα, καθώς ένας ψαράς έσωσε αγόρι που επέπλεε πάνω σε ένα κομμάτι πάγου.

Το περιστατικό συνέβη στο Κίεβο, στον ποταμό Ντέσενκα, όταν το 11χρονο απομακρύνθηκε 20 μέτρα από τη στεριά, ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα κομμάτι πάγου που επέπλεε.

Ένας από τους ψαράδες δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης του 11χρονου αγοριού.

Η απίστευτη αυτή ιστορία έλαβε χώρα ενώ δύο φίλοι ψάρευαν και έκαναν πειράματα με διάφορα δολώματα.

Οι φίλοι ετοιμάζονταν να φύγουν για τα σπίτια τους, όταν ένας άντρας τούς έφτασε τρέχοντας και τούς ρώτησε αν είχαν καμία βάρκα, επειδή ένα παιδί είχε βρεθεί σε ένα κομμάτι πάγου που επέπλεε στον ποταμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άρπαξα το καλάμι του Σεργκέι, ήταν αρκετά γερό, και έριξα στο παιδί την πετονιά. Το κομμάτι του πάγου ήδη βρισκόταν σε απόσταση 20 μέτρων από την ακτή. Το βάθος εκεί είναι 10-15 μέτρα. Το παιδί κράτησε την πετονιά και το έφερα σιγά-σιγά στην ακτή μαζί με το κομμάτι του πάγου. Τα χέρια μου έτρεμαν, ενώ το αγόρι με τον φίλο του πήγαν στα σπίτια τους» ανέφερε ο Ρίτσαρντ Γκόρντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.