Ο ερχομός του καλοκαιριού μας οδηγεί στα γυμναστήρια και στην σωματική άθληση με σκοπό να αποχαιρετήσουμε τα περιττά κιλά του χειμώνα και να έχουμε ένα σώμα έτοιμο για την παραλία.

Οι άνδρες θεωρούν ότι το γυναικείο κοινό επιθυμεί να βλέπει γυμνασμένα κορμιά και κοιλιακούς, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με την έρευνα του site dating.com. Η ερώτηση που υπέβαλλε στα μέλη του, σύμφωνα με το «RT», ήταν αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα ή με γραμμωμένα σώματα.

Το αποτέλεσμα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 2.000 ήταν εντυπωσιακό. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το γεγονός ότι το 75% προτίμησε την κοιλίτσα.

«Τα γυμνασμένο κορμιά, μπορεί να δείχνουν ιδανικά για να τραβήξουν μία σύντροφο, αλλά οι χρήστες μας απέδειξαν πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για όταν μιλάμε για αληθινή αγάπη», δήλωσε η αντιπρόεδρος του dating.com, Maria Sullivan.

«Οι ταινίες και τα τηλεοπτικά σόου προωθούν το πρότυπο “Μπάρμπι και Κέιν”, δημιουργώντας την εντύπωση στον κόσμο πως πρέπει να τους μοιάζει για να βρουν το ταίρι τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος δεν λειτουργεί έτσι», συμπλήρωσε.

Οι επιφυλάξεις

Ο Peter Lloyd που έγραψε το σχετικό κείμενο για το «RT» φάνηκε κάπως επιφυλακτικός με το αποτέλεσμα, καθώς ενδεχομένως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικά. Φυσικά δεν εννοεί πως το site που έκανε την έρευνα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά ότι όσοι ψήφισαν δεν επέλεξαν ειλικρινά αυτό που νιώθουν.

Όπως αναφέρει, ενδεχομένως πολλές γυναίκες να θεωρούν κοινωνικά σωστό το να επιλέξουν τον άνδρα με την κοιλίτσα, αν και πραγματικά θα ήθελαν έναν άνδρα με γραμμωμένο σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή όμως αυτό αποτελεί εικασία, ας μείνουμε με τα γεγονότα και το 75%.