ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η δικαίωση των παχουλών – Το 75% των γυναικών προτιμούν την κοιλιά από τους κοιλιακούς

Η δικαίωση των παχουλών – Το 75% των γυναικών προτιμούν την κοιλιά από τους κοιλιακούς

Ο ερχομός του καλοκαιριού μας οδηγεί στα γυμναστήρια και στην σωματική άθληση με σκοπό να αποχαιρετήσουμε τα περιττά κιλά του χειμώνα και να έχουμε ένα σώμα έτοιμο για την παραλία.

Οι άνδρες θεωρούν ότι το γυναικείο κοινό επιθυμεί να βλέπει γυμνασμένα κορμιά και κοιλιακούς, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με την έρευνα του site dating.com. Η ερώτηση που υπέβαλλε στα μέλη του, σύμφωνα με το «RT», ήταν αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα ή με γραμμωμένα σώματα.

Το αποτέλεσμα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 2.000 ήταν εντυπωσιακό. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το γεγονός ότι το 75% προτίμησε την κοιλίτσα.

«Τα γυμνασμένο κορμιά, μπορεί να δείχνουν ιδανικά για να τραβήξουν μία σύντροφο, αλλά οι χρήστες μας απέδειξαν πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για όταν μιλάμε για αληθινή αγάπη», δήλωσε η αντιπρόεδρος του dating.com, Maria Sullivan.

«Οι ταινίες και τα τηλεοπτικά σόου προωθούν το πρότυπο “Μπάρμπι και Κέιν”, δημιουργώντας την εντύπωση στον κόσμο πως πρέπει να τους μοιάζει για να βρουν το ταίρι τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος δεν λειτουργεί έτσι», συμπλήρωσε.

Οι επιφυλάξεις

Ο Peter Lloyd που έγραψε το σχετικό κείμενο για το «RT» φάνηκε κάπως επιφυλακτικός με το αποτέλεσμα, καθώς ενδεχομένως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικά. Φυσικά δεν εννοεί πως το site που έκανε την έρευνα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά ότι όσοι ψήφισαν δεν επέλεξαν ειλικρινά αυτό που νιώθουν.

Όπως αναφέρει, ενδεχομένως πολλές γυναίκες να θεωρούν κοινωνικά σωστό το να επιλέξουν τον άνδρα με την κοιλίτσα, αν και πραγματικά θα ήθελαν έναν άνδρα με γραμμωμένο σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή όμως αυτό αποτελεί εικασία, ας μείνουμε με τα γεγονότα και το 75%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.