
Ένταλμα σύλληψης του ιδιοκτήτη της 12ωροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στην περιοχή Γκεσρ Σουέζ στο Κάϊρο αποφάσισε η δικαιοσύνη.
Με την ίδια απόφαση, διατάχθηκε η σύλληψη και όποιων ατόμων θεωρηθούν υπεύθυνα για τυχόν κατασκευαστικές παραβιάσεις στο κτίριο καθώς στους πρώτους ορόφους λειτουργούσε παράνομα εργοστάσιο παρασκευής ρούχων.
Μία Επιτροπή από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Στέγασης και Κτιρίων θα εξετάσει τα ερείπια της πολυκατοικίας για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης, αλλά και το κατά πόσο επηρεάστηκαν τα κοντινά κτίρια, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση και την προστασία τους.
Ο τοπικός τύπος αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες του κτιρίου είχαν διαπράξει πολεοδομικές παραβιάσεις στο κτίριο από το 2013 έως το 2017.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.