Βρετανία: Κηρύχθηκε κλινικά νεκρός – Πήγαν να δωρίσουν τα όργανά του και… ζωντάνεψε!

Βρετανία: Κηρύχθηκε κλινικά νεκρός – Πήγαν να δωρίσουν τα όργανά του και… ζωντάνεψε!

Ένας έφηβος που κηρύχθηκε κλινικά νεκρός μετά από τροχαίο (χτυπήθηκε από φορτηγό) και η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, επανήλθε στη ζωή λίγο πριν την επέμβαση για τη δωρεά οργάνων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun ο 18χονο,ς Λιούις Ρόμπερτς, άρχισε να «ξυπνά» τέσσερις ημέρες αφού ανακοινώθηκε στους γονείς του ότι είναι κλινικά νεκρός μετά το τραγικό δυστύχημα.

Λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο ο έφηβος άρχισε να αναπνέει μόνος του, παρά το μηδαμινές πιθνότητες που είχαν δώσει οι γιατροί να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Πριν από δύο εβδομάδες, ο πρώην μαθητής του Λυκείου Leek, από το Blackshaw Moor, Staffordshire, φάνηκε να έχει χάσει τον αγώνα του να κρατηθεί στη ζωή. Ο Lewis χτυπήθηκε στην περιοχή Leek το απόγευμα του Σαββάτου, 13 Μαρτίου.

Αλλά τώρα, φαίνεται να γίνεται πιο δυνατός καθημερινά μετά το “θαύμα” που του δίνει πολλές ελπίδες να ζήσει», γράφει χαρακτηριστικά η Sun.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η οικογένειά του έχει ξεκινήσει προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου ο έφηβος να συνεχίσει τις θεραπείες αποκατάστασης που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.