ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Χαρά στο κουράγιο του – Είδε το «Avengers Endgame» 191 φορές (φώτο)

Χαρά στο κουράγιο του – Είδε το «Avengers Endgame» 191 φορές (φώτο)

Ένα ιδιαίτερα περίεργο ρεκόρ Γκίνες κατέγραψε ένας φανατικός του κινηματογράφου στις ΗΠΑ, καθώς είδε 191 φορές την ταινία «Avengers: Endgame».

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 191 φορές βρέθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες ο Ρομίρο Αγκουστίν Αλάνις από την Φλόριντα για να δει την ίδια ταινία. Το Avengers: Endgame».

Ο Ρομίρο αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε να κυνηγήσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες συμμετοχής στις περισσότερες κινηματογραφικές προβολές της ίδιας ταινίας, όταν έμαθε ότι ο πρώην κάτοχος του ρεκόρ, ΝεμΡαπς, είδε το «Avengers: Infinity War», την προηγούμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς με υπερήρωες, 103 φορές.

Ο Ρομίρο σχεδόν διπλασίασε το ρεκόρ πηγαίνοντας να δει το «Avengers: Endgame» 191 φορές σε 90 ημέρες. «Οι ταινίες μας διδάσκουν βαθιά μηνύματα για τη ζωή, τον πολιτισμό και την κοινωνία», δήλωσε ο νέος κάτοχος του ρεκόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της προσπάθειας ήταν η εγκατάλειψη της κοινωνικής μου ζωής με την οικογένειά μου, του γυμναστηρίου και η διαχείριση των ωρών εργασίας και των ωρών παρακολούθησης της ταινίας στους κινηματογράφους», ανέφερε σε συνέντευξή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.