ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

NBA: Τα γήπεδα στην Καλιφόρνια θα υποδέχονται φιλάθλους από 15 Απριλίου

NBA: Τα γήπεδα στην Καλιφόρνια θα υποδέχονται φιλάθλους από 15 Απριλίου

Οι αθλητικές ομάδες της Καλιφόρνια αρχίζουν να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για να καλωσορίσουν τους υποστηρικτές τους, καθώς οι υγειονομικές αρχές της πολιτείας ανακοίνωσαν νέες οδηγίες, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους να επιστρέψουν σε γήπεδα, στάδια και άλλες εγκαταστάσεις από τις 15 Απριλίου, με αυστηρά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό και περιορισμό στον αριθμό τους.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Λος Άντζελες Λέικερς ελπίζουν να δώσουν παρουσία φιλάθλων τους τον εντός έδρας αγώνα τους με τους Σέλτικς στις 15 Απριλίου, ενώ οι Κλίπερς «στοχεύουν» στην αναμέτρηση της 18ης Απριλίου με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Οι Σακραμέντο Κινγκς μπορούν να έχουν τους φιλάθλους τους στο… πλάι τους στις 20 Απριλίου για τον αγώνα με τη Μινεσότα, ενώ και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν εκφράσει τον ενθουσιασμό τους για την πιθανότητα να αγωνιστούν ξανά ενώπιον θεατών.

Οι οδηγίες αυτές ανοίγουν το δρόμο, προκειμένου οι ομάδες χόκεϊ του NHL, Σαν Χοσέ Σαρκς, Αναχάιμ Ντακς και Λος Άντζελες Κινγκς, να αγωνιστούν μπροστά σε κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι από την Δευτέρα η Καλιφόρνια μετακινείται στην πορτοκαλί κατηγορία, με αποτέλεσμα να χαλαρώνουν οι περιορισμοί για δημόσιες συγκεντρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των μπαρ και των εστιατορίων. Στην πορτοκαλί κατηγορία, η χωρητικότητα σε εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τους 1.501 θεατές περιορίζεται στο 10% ή 2.000 άτομα, ενώ ανέρχεται στο 35%, εάν όλοι οι προσκεκλημένοι έχουν ελεγχθεί ή παρέχουν απόδειξη ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο πόσοι φίλαθλοι θα μπουν στα γήπεδα, ωστόσο οι ομάδες συνεργάζονται με τις υγειονομικές αρχές και τους ανθρώπους των γηπέδων, προκειμένου να καταστρώσουν τα πλάνα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.