Βρετανία: Επιβάτης λιποθύμησε στο Χίθροου – Περίμενε 7 ώρες να τον ελέγξουν για κορωνοϊό (βίντεο)

Βρετανία: Επιβάτης λιποθύμησε στο Χίθροου – Περίμενε 7 ώρες να τον ελέγξουν για κορωνοϊό (βίντεο)

Ένας επιβάτης κατέρρευσε στο αεροδρόμιο Χίθροου μετά από «επτά ώρες αναμονής», καθώς οι ταξιδιώτες σχηματίζουν ατελείωτες ουρές λόγω ελέγχων για τον κορωνοϊό.

Η εκπρόσωπος Τύπου Λούσι Μόρετον είπε νωρίτερα όπως αναφέρει η «Daily Mail» ότι οι ουρές διαρκούν τόσο πολύ, επειδή οι ταξιδιώτες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα «eGates» λόγω της κυβερνητικής απαίτησης για έλεγχο της τάξης του 100% όσον αφορά τον ιό.

«Η κυβέρνηση μπορεί να επιλέξει δύο διαδρομές. Να καταργήσει την απαίτηση για έλεγχο 100%, με όλο τον κίνδυνο που όλο τον κίνδυνο που αυτό συνεπάγεται ή να υποχρεώσουν τις αερομεταφορικές να διασφαλίσουν ότι κανείς δε θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να έχει συμμορφωθεί με τις σχετικές απαιτήσεις» λέει η Μόρετον.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο το απόγευμα της Δευτέρας δείχνουν μια γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα του αεροδρομίου Χίθροου και γύρω της βρίσκεται το προσωπικό.

Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είχε καταρρεύσει μετά από επτά ώρες αναμονής για άδεια εισόδου στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.