ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επιχειρηματικό μυαλό – Άνδρας πουλούσε τα σάντουιτς που του έφτιαχνε η γυναίκα του για κολατσιό

Επιχειρηματικό μυαλό – Άνδρας πουλούσε τα σάντουιτς που του έφτιαχνε η γυναίκα του για κολατσιό

Μια γυναίκα δημοσίευσε στο Reddit το προσωπικό της “δράμα”, καθώς φτιάχνει σάντουιτς στον σύντροφό της ώστε να τρώει στη δουλειά για να κάνουν οικονομία κι αυτός τα πουλάει.

Εκείνος δουλεύει σε μια διαφημιστική εταιρεία και παρότι κάνει καθιστική δουλειά ζητάει από τη γυναίκα του να του φτιάχνει περισσότερα από τρία σάντουιτς για να παίρνει μαζί του.

Το ζευγάρι ζορίζεται λιγουλάκι γιατί μαζεύει λεφτά για να αγοράσει σπίτι κι έτσι η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της να μην τρώει απ’ έξω.

Κάθε μήνα έφτανε να ξοδεύει περισσότερα από 300 δολάρια σε κολατσιό, γι’ αυτό η γυναίκα τού πρότεινε να του ετοιμάζει κάτι πρόχειρο να παίρνει μαζί του.

Ο άντρας δέχτηκε, μα ξαφνικά άρχισε να ζητάει στη γυναίκα του να του φτιάχνει πάνω από 2 σάντουιτς κάθε μέρα γιατί έλεγε ότι πεινάει πολύ.

Όταν όμως η γυναίκα του τον ρωτούσε εάν του αρέσουν τα σνακ που του φτιάχνει, εκείνος δεν απαντούσε ποτέ, απλά ζήταγε να του φτιάχνει κι άλλα.

Κάποιο βράδυ ένας συνάδελφος του άντρα ήρθε στο σπίτι για φαγητό και πώς το έφερε η κουβέντα, τα σάντουιτς ήρθαν στη συζήτηση.

Ο συνάδελφος του άντρα έδωσε συγχαρητήρια για το κολατσιό, αλλά είπε πως η τιμή τους ήταν λίγο τσιμπημένη, αν και πραγματικά πεντανόστιμα.

Η γυναίκα τον ρώτησε τι εννοεί και στην αρχή νόμισε ότι της κάνει πλάκα, αλλά ο συνάδελφος εξήγησε πως ο άντρας της πουλάει τα σάντουιτς στο γραφείο κι αγοράζει και τρώει απ’ έξω.

Και κρίμα γιατί ήταν εκπληκτικά!

Όταν τα άκουσε όλα αυτά η γυναίκα έγινε έξαλλη με τον σύζυγό της, αλλά συγκρατήθηκε μέχρι να φύγει ο ξένος άνθρωπος και δεν έκανε σκηνή.

Αργότερα το βράδυ όταν έμειναν μόνοι τους, η γυναίκα είπε στον άντρα της πολύ εκνευρισμένη πως δεν θα του ξαναφτιάξει τίποτα, εάν ήταν να τα πουλάει κι αυτός τρώει απ’ έξω.

Ο άντρας τότε άρχισε να αμύνεται και να υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας όπως η αντίδραση της γυναίκας του είναι υπερβολική και δεν θα έπρεπε να του τη “λέει” για κάτι τέτοιο.

Δεν είναι ότι χαλάει λεφτά για να αγοράζει το φαγητό του κάθε μέρα.

Έπειτα από αυτό, η γυναίκα άφησε τη συζήτηση κι απλά πήγε στο υπνοδωμάτιο κι έμεινε μόνη.

Όταν ήρθε και ο άντρας εκεί, είπε στη γυναίκα του πως του οφείλει μια συγγνώμη. Και πως πιστεύει ότι δεν ήταν σωστό να του επιτίθεται κατ’ αυτόν τον τρόπο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πάνω απ’ όλα να του λέει κιόλας ότι δεν θα του ξαναφτιάχνει κολατσιό για τη δουλειά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.