ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Κλήθηκε ο αναπληρωτής του πρέσβη των ΗΠΑ στη Μόσχα

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Κλήθηκε ο αναπληρωτής του πρέσβη των ΗΠΑ στη Μόσχα

Ο αναπληρωτής του Αμερικανού πρέσβη στην Μόσχα, Μπαρτ Γκόρμαν κλήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Ο Γκόρμαν, κατά την άφιξή του, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι θα συναντηθεί με Ρώσους συναδέλφους. Στο υπουργείο παρέμεινε για 15 λεπτά και αναχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Χθες, Τρίτη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ρωσία, Τζον Σάλιβαν, δήλωσε ότι πηγαίνει στην Ουάσιγκτον για διαβουλεύσεις και θα επιστρέψει στην Μόσχα τις προσεχείς εβδομάδες, πριν από την συνάντηση των προέδρων Τζο Μπάιντεν και Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι ρωσοαμερικανικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα οξυμένες μετά τη συνέντευξη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, στην οποία είχε χαρακτηρίσει «φονιά» τον Ρώσο πρόεδρο, ενώ είχε διαμηνύσει ότι η Μόσχα «θα πληρώσει το τίμημα» για τις παρεμβάσεις της στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τις δηλώσεις αυτές ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ εκλήθη στην Μόσχα για διαβουλεύσεις, όπου βρίσκεται από τις 21 Μαρτίου. Στις 15 Απριλίου ο πρόεδρος Μπάιντενυπέγραψε διάταγμα για την επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία και στις 16 Απριλίου η Ρωσία ανακοίνωσε την δική της απάντηση στις αμερικανικές κυρώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.