ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το είδαμε και αυτό – Γυναίκα μπέρδεψε κόλλα με κολλύριο και έριξε στο μάτι της (βίντεο)

Το είδαμε και αυτό – Γυναίκα μπέρδεψε κόλλα με κολλύριο και έριξε στο μάτι της (βίντεο)

Η Γιασέντρα Γουίλιαμς ήταν η πρωταγωνίστρια σε ένα ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα ξύπνησε από τον ύπνο με τα μάτια της να την ενοχλούν κι έτσι σκέφτηκε να βγάλει τους φακούς επαφής. Έτσι μισοκοιμισμένη που ήταν όμως, αντί για το κολλύριο έπιασε την κόλλα νυχιών από το τσαντάκι της κι έσταξε μερικές σταγόνες γιατί τα μάτια της είχαν ξεραθεί.

«”Ω, Θεέ μου” φώναξα. Έπεσε μέσα στο μάτι μου και προσπάθησα να το σκουπίσω. Μου σφράγισε το μάτι» εξηγεί η Γιασέντρα για το μεταμεσονύχτιο λάθος της, που παραλίγο να της κοστίσει την όρασή της.

«Άρχισα να ρίχνω κρύο νερό και προσπαθούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου, αλλά δεν μπορούσα. Φώναζα στον άντρα μου να πάρει τηλέφωνο το ασθενοφόρο» θυμάται η Αμερικανίδα.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να ανοίξουν το μάτι και να αφαιρέσουν και τον κολλημένο φακό επαφής.

«Μου είπαν ότι ο φακός μου έσωσε το μάτι. Έλεγαν διαρκώς ότι πιθανότατα να χάσω τα τσίνορά μου-κάτι που συνέβη-καθώς έπρεπε να πιαστούν από αυτά και να γυρίσουν το πάνω βλέφαρο» συνέχισε η γυναίκα για το πώς της ξεκόλλησαν τον φακό επαφής από το εσωτερικό του βλεφάρου.

Κι αν σκέφτεστε πώς μπορεί κάποιος να κάνει ένα τέτοιο λάθος, ο επικεφαλής του οφθαλμολογικού τμήματος του Μπίμοντ, Δρ Τζορτζ Γουίλιαμς, αναφέρει πως αυτή δεν είναι η πρώτη τέτοια περίπτωση που αντιμετωπίζει.

Απλά η Γιασέντρα έκανε το σωστό να ρίξει αμέσως νερό στο πρόσωπό της.

«Εάν ποτέ μπει οτιδήποτε στο μάτι σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να το ξεπλύνετε. Είτε βάλτε το κεφάλι κάτω από μια βρύση ή πάρτε ένα μπουκάλι νερό και κρατείστε το μάτι σας ανοιχτό και ρίξτε νερό. Ίσως σώσετε την όρασή σας» ανέφερε ο γιατρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.