ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σουηδία: Εμβολιάστηκε ο Σ.Λεβέν – Προτρέπει τους πολίτες της χώρας να εμβολιαστούν

Σουηδία: Εμβολιάστηκε ο Σ.Λεβέν – Προτρέπει τους πολίτες της χώρας να εμβολιαστούν

Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν γνωστοποίησε ότι σήμερα έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και παρότρυνε τους πολίτες να ακολουθήσουν τα βήματά του.

Ο πρωθυπουργός, 64 ετών, ο οποίος έχει γίνει δέκτης επικρίσεων αλλά και επαίνων για τη στρατηγική χαλαρής αντιμετώπισης της πανδημίας, εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer.

«Σήμερα ήταν η σειρά μου να λάβω την πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19. Αισθάνομαι απίστευτα καλά και ανυπομονώ να λάβω τη δεύτερη δόση», είπε στο Facebook. «Αδράξτε την ευκαιρία σας όταν έρθει», συμπλήρωσε ο ίδιος.

90% των πολιτών άνω των 80 ετών εμβολιάστηκαν στη Σουηδία

Η εκστρατεία εμβολιασμού στη σκανδιναβική χώρα προχωρά με ταχείς ρυθμούς, με το 90% των ατόμων ηλικίας 80 ετών και άνω να έχουν εμβολιαστεί. Η Σουηδία έχει εμβολιάσει το 28% του ενήλικου πληθυσμού της.

Σημειώνεται ότι η χώρα απέφυγε την επιβολή lockdown καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και επέλεξε να επικεντρωθεί σε εθελοντικά μέτρα για την προώθηση κοινωνικών αποστάσεων και καλής υγιεινής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.