ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκ στην Κίνα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι 16 παιδιά σε νηπιαγωγείο (βίντεο)

Σοκ στην Κίνα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι 16 παιδιά σε νηπιαγωγείο (βίντεο)

Ένας άνδρας έκανε επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο στην Κίνα και τραυμάτισε συνολικά 18 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 16 παιδιά, από τα οποία τα δυο είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι άλλοι δυο τραυματίες είναι δάσκαλοι.

Το συμβάν έγινε την πόλη Μπεΐλιου στη νοτιοδυτική περιοχή Γκουανγκσί, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα (Xinhua), ενώ συνελήφθη ένας ύποπτος. Οι τραυματίες έχουν ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο βασικός ύποπτος, που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, επιτέθηκε στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, μαχαιρώνοντας αδιακρίτως, σύμφωνα με αναφορές του «CGTN».

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν επίσης, ότι για να σωθούν οι τραυματίες, το Κέντρο Υγείας της πόλης Μπεΐλιού απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να δώσουν αίμα ενώ ήδη έχουν στηθεί στους δρόμους σταθμοί αιμοδοσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.