
Το πολεμικό ναυτικό της Λιβύης γνωστοποίηση σήμερα πως ανοικτά της χώρας διασώθηκαν περισσότεροι από 600 μετανάστες σε διάστημα μόλις 48 ωρών.
«Τα πλοία του λιμενικού που έκαναν περιπολίες διέσωσαν (την Παρασκευή) βορειοδυτικά της Τρίπολης 334 παράτυπους μετανάστες αφρικανικής υπηκοότητας», αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook το πολεμικό ναυτικό της Λιβύης.
Οι μετανάστες αυτοί, που επιχειρούσαν να φθάσουν στην Ευρώπη διά της θαλάσσιας οδού, μετέβαιναν σε τέσσερις φουσκωτές λέμβους, διευκρινίζεται.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.