ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χτύπημα με περισσότερους από 100 νεκρούς Ταλιμπάν ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Αφγανιστάν

Χτύπημα με περισσότερους από 100 νεκρούς Ταλιμπάν ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Αφγανιστάν

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν σήμερα, περισσότεροι από 100 αντάρτες σκοτώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες σε μάχες μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των Ταλιμπάν.

Οι Ταλιμπάν και ο αφγανικός στρατός συγκρούστηκαν σε πολλές επαρχίες, όπως στο πρώην προπύργιο των ανταρτών, την Κανταχάρ. Στην περιοχή αυτή ο αμερικανικός στρατός έκανε το Σάββατο ένα «πλήγμα ακριβείας», ενώ ξεκινούσε η οριστική απόσυρση των Αμερικανών από το Αφγανιστάν.

Πάνω από 50 μαχητές των Ταλιμπάν τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις, σύμφωνα με το υπουργείο, το οποίο δεν διευκρίνισε πόσες ήταν οι απώλειες των αφγανικών ενόπλων δυνάμεων.

Οι Ταλιμπάν από την άλλη δεν έκαναν κανένα σχόλιο για τις μάχες. Είναι γνωστό πάντως ότι και οι δύο πλευρές υπερβάλλουν όσον αφορά τις απώλειες που επιφέρουν η μία στην άλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.