ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις «τελείωσε» δια νόμου τις απαγορεύσεις και «πέταξε το γάντι» στον Τ.Μπάιντεν

ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις «τελείωσε» δια νόμου τις απαγορεύσεις και «πέταξε το γάντι» στον Τ.Μπάιντεν

Ο κυβερνήτης της Φλόριντας, Ρον ΝτεΣάντις ανακοίνωσε σήμερα ότι άρει όλους τους περιορισμούς που συνδέονταν με τον Covid-19, παρά την αντίθεση της κυβέρνησης Μπάιντεν, που επέμεινε να επανεξετασθεί το ζήτημα και αυτό να συμβεί μετά την 1η Ιουλίου σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Ο νόμος τέθηκε σε ισχύ από σήμερα, 3 Μαΐου, ενώ συνοδεύεται από κατάργηση των μασκών και των άλλων συμβόλων καταπίεσης που ευαγγελιζόταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν εξαγέλλοντας «μάσκες για όλους τους Αμερικανούς» όταν εκλέχθηκε.

«Αυτό πρέπει να κάνουμε, με βάση τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας», είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Σεντ Πίτερσμπεργκ, κοντά στην Τάμπα, περίπου 9 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το 41,95% των κατοίκων της Φλόριντας, έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για την Covid-19, σύμφωνα με τις υγειονομικές υπηρεσίες.Οι άνθρωποι που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί σήμερα, σίγουρα δεν το έχουν κάνει επειδή υπάρχει έλλειψη εμβολίων, αλλά γιατί δεν το θέλουν. Εμείς όμως τελειώνουμε τις απαγορεύσεις», πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Ο ΝτεΣάντις επέκρινε τα αυστηρά μέτρα που ισχύουν ακόμη σε ορισμένες άλλες Πολιτείες που έχουν δημοκρατικούς κυβερνήτες που υπακούν στην γραμμή Μπάιντεν.

Ο Ρον ΝτεΣάντις χωρίς να είναι υποψήφιος ο εκτός συναγωνισμού λόγω δημοφιλίας μεταξύ των ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, διατηρεί το προβάδισμα για την υποψηφιότητα του κόμματός του στις επόμενες εκλογές

Ο ΝτεΣάντις συγκεντρώνει 17% και ο Μάικ Πενς 16%, ενώ ακολουθούν ο Τεντ Κρουζ (5%), η Νίκι Χέιλι και ο δημοσιογράφος του Fox News Τάκερ Κάρλσον (από 4%), ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο Μάρκο Ρούμπιο και ο Κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ (από 3%).

Όταν στην εξίσωση προστίθεται η προοπτική μιας νέας υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ σαρώνει, με ποσοστό 60%!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.