ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“LiveLeak is no more”: Τέλος για το δημοφιλές βρετανικό site

“LiveLeak is no more”: Τέλος για το δημοφιλές βρετανικό site

Τέλος για το δημοφιλές σάιτ ανάρτησης βίντεο “LiveLeak”. Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε το τέλος της, την Τετάρτη (5/5/2021), λέγοντας πως μετά από μια πορεία 15 ετών (ιδρύθηκε το 2006) έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Η βρετανική ιστοσελίδα, που για κάποιο διάστημα αποτέλεσε το μοναδικό ανταγωνιστή του you tube έγινε για πρώτη γνωστή στο ευρύ κοινό όταν έδειξε το βίντεο του απαγχονισμού του πρώην ιρακινού ηγέτη Σαντάμ Χουσείν, το 2007.

Άλλα βίντεο που σημάδεψαν την πορεία του ήταν το 2008 η φιλοξενία του βίντεο της ταινίας Fitna κατά του ισλάμ του Geert Wilders, ενώ το 2014 έδειξε το βίντεο της εκτέλεσης του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley από την ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι μπαίνουν στο “LiveLeak”. ανακατευθύνονται τώρα σε ένα νέο σαίτ γνωστό ως itemfix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.