ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Άνοιγμα» του Β.Ζελένσκι στον Τ.Μπάιντεν – Τον προσκαλεί στην Ουκρανία

«Άνοιγμα» του Β.Ζελένσκι στον Τ.Μπάιντεν –  Τον προσκαλεί στην Ουκρανία

Προσκλητήριο μέσω του υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντόνι Μπλίνκεν, απέστειλε σήμερα ο ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Τζο Μπάιντεν.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε την Πέμπτη πως είχε συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντόνι Μπλίνκεν για πιθανή συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, ενώ προσκάλεσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να επισκεφθεί την Ουκρανία.

«Έχω προσκαλέσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να έρθει στην Ουκρανία σε επίσημη επίσκεψη φέτος που σηματοδοτεί την 30ή επέτειο της ανεξαρτησίας μας. Δεν ξέρω σε τι μορφή μπορεί να λάβει χώρα αυτή η συνάντηση. Αυτό εξαρτάται και από τις δύο χώρες» είπε ο Ζελένσκι κατά τη διάρκεια ενημέρωσης μετά από συνάντηση με τον Μπλίνκεν νωρίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι ο Μπάιντεν θα επισκεφθεί την Ουκρανία μόλις παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.