ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

83 νεκροί με lockdown στην Ελλάδα – 7 νεκροί με «συστάσεις αποστασιοποίησης» η Σουηδία σήμερα

83 νεκροί με lockdown στην Ελλάδα – 7 νεκροί με «συστάσεις αποστασιοποίησης» η Σουηδία σήμερα

Η Σουηδία που δεν έχει επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλλαν άλλες χώρες σήμερα κατέγραψε 7 νεκρούς ενώ οι αρχές βλέπουν αποκλιμάκωση με κάποιες προϋποθέσεις προς το καλοκαίρι.

Το τρίτο κύμα των μολύνσεων Covid-19 στη Σουηδία θα μπορούσε να υποχωρήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εφόσον οι πολίτες συνεχίζουν να τηρούν τις συστάσεις σχετικά με τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και το εμβολιαστικό πρόγραμμα προχωρήσει, όπως έχει σχεδιαστεί, ανέφερε σήμερα η Αρχή Υγείας της χώρας.

«Ένα σενάριο είναι ότι η διασπορά της νόσου μειώνεται από τα μέσα Μαΐου… και επιπεδοποιείται σε χαμηλά επίπεδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο», είπε σε δημοσιογράφους ο Γιόχαν Κάρλσον, ο επικεφαλής της Δημόσιας Αρχής Υγείας.

Πρόσθεσε ότι εάν οι Σουηδοί δεν επιμείνουν στους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Την ίδια ώρα, η Σουηδία κατέγραψε σήμερα 6.526 νέα κρούσματα Covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υγειονομικές αρχές.

Η χώρα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων ανακοίνωσε 7 νέους θανάτους όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, με το σύνολο των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό να ανέρχεται σε 14.158.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να φανεί αρκετός ο αριθμός αλλά η χώρα δεν είχε κλείσει την οικονομία της ενώ επίσης μεγάλο μερίδιο ευθύνης όπως έχει αναγνωριστεί είχε η μη λήψη μέτρων στις πρώτες φάσεις σε γηροκομεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.