ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ορισμός του τεμπέλη – Άνδρας ζούσε 2 χρόνια σε σπίτι αγνοώντας την ύπαρξη πλυντήριου πιάτων

Ο ορισμός του τεμπέλη – Άνδρας ζούσε 2 χρόνια σε σπίτι αγνοώντας την ύπαρξη πλυντήριου πιάτων

Ένας Βρετανός νοίκιαζε επί δυο χρόνια ένα διαμέρισμα όταν επιτέλους έκανε μια τρομερή ανακάλυψη.

Για δυο χρόνια που ζούσε στο σπίτι ο Τομ Χέιλ αγνοούσε ότι είχε και πλυντήριο πιάτων.

Τόσο καιρό νόμιζε ότι το συγκεκριμένο ντουλάπι που «έκρυβε» το εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων ήταν απλά ένα «ψεύτικο» διακοσμητικό συρτάρι.

«Είμαι σοκαρισμένος. Ζω εδώ και 2 χρόνια στο διαμέρισμα και μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι έχει και πλυντήριο πιάτων. Νόμιζα ότι ήταν ένα ψεύτικο ντουλάπι. Ξόδεψα μέρες από τη ζωή μου πλένοντας τα πιάτα» έγραψε στο Twitter o Βρετανός δημοσιογράφος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του Χέιλ γρήγορα έγινε viral, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τη δυσπιστία τους για τους ισχυρισμούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας εντυπωσιακός αριθμός αντρών-όλοι άντρες είναι-λένε ότι λέω ψέματα. Με κολακεύει που με έχετε σε τόση εκτίμηση» σχολίασε με χιούμορ πολύ κολακευμένος ο δημοσιογράφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.