ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Πωλήθηκαν για 2,5 εκατ. ευρώ η συλλογή και τα έπιπλα του Kenzo

Γαλλία: Πωλήθηκαν για 2,5 εκατ. ευρώ η συλλογή και τα έπιπλα του Kenzo

Η συλλογή τέχνη και των επίπλων του διαμερίσματος στο Παρίσι του Γιαπωνέζου σχεδιαστή Kenzo πουλήθηκαν για 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε δημοπρασία τον Οκτώβριο.

Περίπου 600 αντικείμενα, που συνοψίζουν το προσωπικό σύμπαν του Κένζο Τακάντα, προτάθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη, όπως και η προσωπική συλλογή των δημιουργιών μόδας του στυλίστα. Τα έπιπλα του διαμερίσματος του Kenzo εκτέθηκαν από τις 7 έως τις 10 Μαΐου στους χώρους του Artcurial, στο Παρίσι, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα έκθεμα 13 φωτογραφιών του Γουίλιαμ Έγκλεστον, «Cadillac Portfolio», πλειοδοτήθηκε με το μεγαλύτερο ποσό, 46.800 ευρώ. Ένα μεγάλο ξύλινο άλογο, που ανάγεται στην κινεζική δυναστεία Χαν και το οποίο δέσποζε στο σαλόνι του Κένζο, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 41.600 ευρώ, το διπλάσιο απ’ όσο είχε εκτιμηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.