ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολωνία: Γιόρτασαν με την ψυχή τους το άνοιγμα των μπαρ – Θύμισε κάτι από… Πρωτοχρονιά

Πολωνία: Γιόρτασαν με την ψυχή τους το άνοιγμα των μπαρ – Θύμισε κάτι από… Πρωτοχρονιά

Μεγάλος αριθμός πολιτών της Πολωνίας βρέθηκε σε εστιατόρια και μπαρ, μετά το άνοιγμα των εξωτερικών χώρων τους για πρώτη φορά εδώ και έξι μήνες.

Τα εστιατόρια και τα μπαρ μπορούν τώρα να προσφέρουν υπηρεσίες στους εξωτερικούς χώρους τους, ενώ η επαναλειτουργία των εσωτερικών χώρων τους αναμένεται, με περιορισμένη χωρητικότητα, στις 28 Μαΐου. Από τον Οκτώβριο, μπορούσαν μονάχα να προσφέρουν υπηρεσίες take-away.

Επιπλέον, από σήμερα, οι Πολωνοί δεν απαιτείται να φορούν μάσκες έξω, σε χώρους όπου μπορούν να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

«Παραμείναμε κλειστοί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, πάνω από 200 ημέρες και ήταν πολύ αγχωτικό και εξαντλητικό για διαφορετικούς λόγους. Δεν γνωρίζαμε εάν θα μπορούσαμε καν να επιβιώσουμε», είπε η Ζούζα Μοκάλο, 34 ετών, συνιδιοκτήτρια του Bar Studio, στη Βαρσοβία.

«Νιώθω πραγματικά ότι τα συναισθήματα που νιώθουμε μπορούν να συγκριθούν κάπως με εκείνα της Πρωτοχρονιάς, όπου όλοι έχουμε τεράστιες προσδοκίες για το τέλος του έτους και την έναρξη του καινούργιου χρόνου… Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, λίγο νευρικοί, όμως γεμάτοι συναισθήματα».

Το εμπορικό κέντρο Koszyki, στο κέντρο της Βαρσοβίας, όπου βρίσκονται πολλά μπαρ, εγκατέστησε ένα ρολόι που μετρούσε αντίστροφα έως τα μεσάνυχτα. Ο Πάβελ Σλούπσκι, διευθυντής PR του κέντρου, ανέφερε πως η διάθεση «μοιάζει πολύ με εκείνη της παραμονής της Πρωτοχρονιάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.