Πρωτοποριακή κίνηση από την Erika Lust – Προσφέρει διάλλειμα 30 λεπτών για… αυνανισμό

Πρωτοποριακή κίνηση από την  Erika Lust – Προσφέρει διάλλειμα 30 λεπτών για… αυνανισμό

Σε μία κίνηση που παρόμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί σε εργασιακό χώρο προχωρά η εταιρία της Erika Lust.

Η indie σκηνοθέτης ροζ ταινιών ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία για το «Masturbation Month» (Μήνας Αυνανισμού, όπου επιτρέπει στα 36 μέλη του προσωπικού της, να πάρουν 30 λεπτά διάλειμμα κάθε μέρα για να αυνανίζονται κατά τις ώρες εργασίας. Η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε στις αρχές αυτού του μήνα και θα διαρκέσει όλο το χρόνο, στοχεύει να βοηθήσει στην απενοχοποίηση του αυνανισμού στην καθημερινή ζωή. Η Lust καλεί επίσης άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να συμμετάσχουν στην προσφορά ρυθμιζόμενων διαλειμμάτων απόλαυσης για τους υπαλλήλους τους.

Ο αυνανισμός στο γραφείο δεν είναι μια νέα ιδέα

Το 2016, μια έρευνα του περιοδικού Time Out στη Νέα Υόρκη διαπίστωσε ότι το 39% των ανθρώπων αυνανίζονταν στη δουλειά. Και ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον χαρακτήρα του Matthew McConaughey στο Wolf of Wall Street, εξηγώντας πώς αυνανίζεται δύο φορές την ημέρα – μία φορά το πρωί, μία φορά μετά το μεσημεριανό γεύμα – για να διατηρήσει την απόδοσή του στη δουλειά. Όμως, όταν πρόκειται για το χώρο εργασίας, υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ καταλληλόλητας και ευπρεπισμού. Πέρυσι, ο συντάκτης του New Yorker και νομικός αναλυτής του CNN, Jeffrey Toobin απολύθηκε καθώς αυνανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης Zoom εκλογικής προσομοίωσης. Το πλαίσιο, ο χρόνος και ο τόπος, και το μεγάλο – η συγκατάθεση – είναι το κλειδί.

https://www.instagram.com/p/COdFcymLNoX/?utm_source=ig_embed

Σε αντίθεση με τον Toobin, το προσωπικό του Lust δεν θα το κάνει μπροστά σε συναδέλφους. Αντ ‘αυτού, στο γραφείο έχει δημιουργηθεί ένας ιδιωτικός «σταθμός αυνανισμού» για τον οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν τις επισκέψεις και τις ώρες.

Σκεφτείτε το ως κράτηση αίθουσας συσκέψεων αλλά με περισσότερους οργασμούς….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.