ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άνδρας έσκαβε στον κήπο και έπεσε πάνω σε απίθανο εύρημα – Εντόπισε 100 βόμβες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (φώτο)

Άνδρας έσκαβε στον κήπο και έπεσε πάνω σε απίθανο εύρημα – Εντόπισε 100 βόμβες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (φώτο)

Στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου χιλιάδες βόμβες έπεσαν στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, με αρκετές εξ αυτών να κρύβονται άθικτες κάτω από το χώμα για χρόνια.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε έναν άνδρα που έσκαβε στον κήπο του για να φτιάξει καινούριο αποχετευτικό σύστημα στο σπίτι του στα Νησιά του Σολομώντα, ένας άντρας ανακάλυψε περισσότερες από 100 βόμβες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, που δεν είχαν εκραγεί.

Σύμφωνα με τον άντρα που επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος, έσκαβε έναν λάκκο με το φτυάρι του όταν χτύπησε πάνω σε κάτι μεταλλικό.

Λίγες στιγμές μετά, ο άντρας κατάλαβε ότι είχε πέσει πάνω στις πάνω από 100 επικίνδυνες βόμβες, που όπως αποδείχτηκε ήταν βλήματα των 105 χιλ. του αμερικανικού στρατού.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, οι βόμβες μεταφέρθηκαν σε ασφαλή τοποθεσία και θα ακολουθήσει η διαδικασία για την καταστροφή τους.

“Ένας άντρας στην ανατολική Χονιάρα μόλις βρήκε πάνω από 100 βόμβες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην αυλή του ενώ έσκαβε μια τρύπα για μια καινούρια αποχέτευση. Ο Ίαν Πέρσι, ένας ειδικός στην καταστροφή εκρηκτικών του πυροβολικού, βοηθάει τη βασιλική αστυνομία να αντιμετωπίσει αυτή την τρομερή κληρονομία του πολέμου” γράφει το σχόλιο της σχετικής ανάρτησης στα social media.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Νησιά του Σολομώντα έζησαν τρομερές μάχες μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.