ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το στυλ δεν κοιτά ηλικία – Ηλικιωμένος influencer αντιγράφει τα ρούχα διάσημων (φώτο)

Το στυλ δεν κοιτά ηλικία – Ηλικιωμένος influencer αντιγράφει τα ρούχα διάσημων (φώτο)

Ένας ηλικιωμένος influencer είναι η τρανή απόδειξη ότι το στιλ δεν έχει ηλικία, καθώς μέσα από το προφίλ του στο instagram παραδίδει μαθήματα ενδυμασίας.

Άλλωστε πολλές φορές σε άρθρα μας εδώ στη BOVARY, έχουμε τονίσει ότι η μόδα και το γνήσιο, αυθεντικό στιλ δεν έχουν κανόνες. Και φυσικά δεν έχουν ηλικία. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει τι να φορέσετε μετά τα 40, τα 50 ή τα 70. Και αυτή είναι η μαγεία του fashion: να μην υπάρχουν “πρέπει” στο ντύσιμο.

Ο φωτογράφος Jannik Diefenbach φωτογραφίζει τον στιλάτο παππού του από τα τέλη του 2016 και οι φωτογραφίες του στο Instagram με τα streetwear looks του ξαφνιάζουν κάθε συντηρητικό μυαλό που θεωρεί ότι οι άνδρες μετά τα 70 δεν μπορούν να ντύνονται μοντέρνα.

Ο 75χρονος «Gramps», όπως τον αποκαλεί ο εγγονός του, έχει μια αδυναμία στα sneakers και είναι θαυμαστής του Kayne West, όσον αφορά το στιλ του και τον τρόπο που ντύνεται. Η φιλοσοφία του είναι η εξής: Αν αγαπάς αυτά που φοράς και νιώθεις αυτοπεποίθηση, τότε ό,τι και να φορέσεις δείχνεις πολύ ωραίος.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Ο φωτογράφος Jannik Diefenbach μίλησε στο My Modern Met και εξήγησε ότι εκείνος ζήτησε από τον παππού του να δοκιμάσει τα ρούχα του και προς έκπληξή του εκείνος δέχτηκε με χαρά. Δοκιμάζοντας τα μοντέρνα ρούχα του εγγονού του, ο 75χρονος ένιωσε πολύ όμορφα και άρχισε σιγά σιγά να του αρέσει η ιδέα να ντύνεται μοντέρνα και στιλάτα. Μέχρι τότε το ντύσιμο του ήταν βαρετό και συντηρητικό.

Δείτε εδώ:

https://www.instagram.com/p/CPD2XeTrk99

https://www.instagram.com/p/COx1LnPr2XM

https://www.instagram.com/p/CNFsTsvLoqO

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CMaA4bnLmDM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.