Νεκρή από θρόμβωση ραδιοφωνική παραγωγός του BBC Newcastle -Miα εβδομάδα μετά το εμβόλιο με AstraZeneca

Νεκρή από θρόμβωση ραδιοφωνική παραγωγός του BBC Newcastle -Miα εβδομάδα μετά το εμβόλιο με AstraZeneca

«Εφυγε» από τη ζωή εξαιτίας θρόμβωσης, μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, η ραδιοφωνική παραγωγός του BBC Newcastle, Λίζα Σάου, όπως αναφέρει η οικογένειά της.

Η Λίζα Σαου, που εργάστηκε στο BBC Newcastle, εμφάνισε «σοβαρούς» πονοκεφάλους μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο και αρρώστησε σοβαρά λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς της. Η 44χρονη πέθανε στο Royal Victoria Infirmary, του Νιουκάστλ, όπου και νοσηλευόταν.
Εκπρόσωπος του νοσοκομείου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της ραδιοφωνική παραγωγού του BBC Newcastle, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να σχολιάζει λεπτομέρειες για την ασθενή. «Είμαστε πολύ λυπημένοι για την είδηση ​​του θανάτου της Λίζα, αλλά θα ήταν ανάρμοστο να συζητήσουμε μεμονωμένες λεπτομέρειες για έναν ασθενή. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί της στο BBC Radio Newcastle
Ο Ρικ Μάρτιν του BBC Radio Newcastle, είπε: «Όλοι στο σταθμό είναι συντετριμμένοι και σκέφτονται την υπέροχη οικογένεια της Λίζας. «Ήταν μια έμπιστη συνάδελφος, μία λαμπρή παρουσιάστρια, μια υπέροχη φίλη και μια στοργική σύζυγος και μαμά. Αγαπούσε πολύ στο ραδιόφωνο και αγαπήθηκε από το κοινό μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Κρις Μπερνς, επικεφαλής του BBC Local Radio, δήλωσε: «Η Λίζα ήταν ταλαντούχος παρουσιαστής που είχε ήδη πετύχει πολλά και θα είχε κάνει πολλά περισσότερα».
https://twitter.com/bbcnewcastle/status/1396391775435202564

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.