ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έρευνα για την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Μινσκ ξεκινά ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας

Έρευνα για την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Μινσκ ξεκινά ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας

Τη διερεύνηση της αναγκαστικής προσγείωσης του επιβατικού αεροσκάφους της Ryanair στο Μινσκ, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Βίλνιους αποφάσισε ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών της Ιρλανδίας Έμον Ράιαν.

Το 36μελές Συμβούλιο, που υπάγεται στον ΟΗΕ, με έδρα το Μόντρεαλ του Κανβαδά, συνεδρίασε εκτάκτως για να εξετάσει τα αιτήματα που είχαν υποβάλει οι ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες, που ζητούσαν να ερευνηθεί το θέμα. Ο Ράιαν είπε ότι ο ICAO θα παρουσιάσει μια ενδιάμεση αναφορά μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στηρίζουμε πλήρως την απόφαση του ICAO να διεξάγει μια διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα για το επεισόδιο στη Λευκορωσία και χαιρετίζουμε την υποστήριξη των συναδέλφων μας απ’ όλον τον κόσμο ώστε να διασφαλιστεί ότι αυτό θα γίνει», πρόσθεσε ο Ιρλανδός υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.