ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Μόσχα διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της στο περιστατικό με το αεροσκάφος της Ryanair

Η Μόσχα διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της στο περιστατικό με το αεροσκάφος της Ryanair

Η Μόσχα για ακόμη μία φορά διαψεύδει ότι η Ρωσία τα περί εμπλοκής της στο περιστατικό με το αεροσκάφος της Ryanair.

Σε δηλώσεις του, το Κρεμλίνο ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφος στο Μινσκ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε ότι οι Αρχές αεροπορίας της Ρωσίας ή οποιαδήποτε άλλη ρωσική υπηρεσία δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα, την περασμένη εβδομάδα, στη Λευκορωσία.

Σημειωτέον ότι η Μόσχα έχει διαψεύσει και στο παρελθόν σχετικούς ισχυρισμούς.

«Παρατηρήσαμε και θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό, ότι ξεκίνησαν εικασίες σχετικά με την ανύπαρκτη συμμετοχή της Μόσχας σε αυτό το περιστατικό» είχε ξεκαθαρίσει, σε δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.