ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι λάτρεις των «Friends» μπορούν να βιώσουν μία ιδιαίτερη εμπειρία (βίντεο)

Οι λάτρεις των «Friends» μπορούν να βιώσουν μία ιδιαίτερη εμπειρία (βίντεο)

Οι φανατικοί οπαδοί των “Friends” έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μία εντυπωσιακή εμπειρία σε ένα ειδικό πρότζεκτ που έχει στηθεί από την Warner Bros στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Αν και το ίδιο το διάσημο διαμέρισμα της Μόνικας, όπου διαδραματίζεται το μεγαλύτερο μέρος της σειράς, υπήρχε μόνο ως στούντιο, το κτίριο που χρησιμοποιήθηκε για τις εξωτερικές λήψεις βρίσκεται στην οδό East 23rd Street 130 στο Μανχάταν και σήμερα σε δύο από τους ορόφους του στεγάζεται το «The Friends Experience», ένα είδος μουσείου που αποτίνει φόρο τιμής σε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Πρόκειται για μία διαδραστική «γιορτή» της εμβληματικής τηλεοπτικής εκπομπής, με τους θαυμαστές της να μπορούν να μπουν στον κόσμο των «Friends» και να εξερευνήσουν σκηνές αναψυχής, να δουν πρωτότυπα σκηνικά και κοστούμια, ακόμη και να ψωνίσουν στο ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα. Επιπλέον, το πρότζεκτ στη Νέα Υόρκη έρχεται με ακόμη ένα ατού καθώς διαθέτει το αντίστοιχο στέκι των πρωταγωνιστών της σειράς Central Perk, όπου κανείς μπορείς να αγοράσει τον αγαπημένο του καφέ και κάποια από τα δημοφιλή αρτοσκευάσματά του εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της σειράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ξενάγηση στο όλο πρότζεκτ διαρκεί περίπου μία ώρα και περιλαμβάνει αναπαραστάσεις του χαρακτηριστικού διαμερίσματος της Μόνικας και της Ρέιτσελ, καθώς και της μικρής εκκλησίας στο Λας Βέγκας όπου η Ρέιτσελ και ο Ρος παντρεύτηκαν μεθυσμένοι! Εντύπωση προκαλούν και οι διαδραστικές οθόνες όπου κανείς μπορεί να σπρώξει τον περίφημο «Γυμνό, άσχημο άντρα» κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.