Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον Μ.Μάνσον: «Με βίαζε και με κακοποιούσε για 10 ολόκληρα χρόνια»

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον Μ.Μάνσον: «Με βίαζε και με κακοποιούσε για 10 ολόκληρα χρόνια»

Μία γυναίκα αποκάλυψε ότι ο Μέριλιν Μάνσον την κακοποιούσε για δέκα ολόκληρα χρόνια, ενώ την είχε απειλήσει ακόμη και με δολοφονία.

Η συγκεκριμένη δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της, ισχυρίζεται πως ο ροκ σταρ, όχι μόνο τη βίαζε και την κακοποιούσε για δέκα ολόκληρα χρόνια, αλλά απείλησε να τη σκοτώσει, «υπερηφανευόμενος» μάλιστα πως αν το έκανε, θα την έβγαζε «καθαρή» χάρη στη φήμη του.

Ισχυρίζεται ότι είχε καταφέρει να «θάψει» βαθιά μέσα της τις φρικιαστικές αναμνήσεις της, ωστόσο «ξύπνησαν» μετά τις εξομολογήσεις των Έβαν Ράσελ Γουντ και Εσμέ Μπιάνκο.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο Μέριλιν Μάνσον τής είχε δείξει, το 1996, ένα βίντεο με τον τίτλο «Groupie», στο οποίο κακοποιούσε μία άλλη γυναίκα, πιθανότατα φαν του. Την είχε δέσει σε μία καρέκλα, ενώ την πίεζε να πιει ένα υγρό, που έμοιαζε «σαν ούρα», σημαδεύοντάς την ταυτόχρονα με ένα όπλο.

Στη συνέχεια, ο 52χρονος σήμερα τραγουδιστής έγινε πολύ βίαιος και προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις στη δεμένη κοπέλα.

Το βίντεο ήταν η αρχή του δικού της εφιάλτη, ο οποίος κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια, μέχρι που βρήκε τη δύναμη να τον αφήσει, επιστρέφοντάς του το κλειδί του σπιτιού του. Τότε ο Μάνσον φέρεται να τη βίασε για μία ακόμη φορά, απειλώντας να τη σκοτώσει, ενώ «καυχιόταν» πως δεν θα αντιμετώπιζε καμία συνέπεια λόγω της φήμης και των γνωριμιών του.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες, πηγή από το περιβάλλον του Μάνσον, παραδέχθηκε την ύπαρξη του βίντεο, διευκρινίζοντας ωστόσο πως είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η γυναίκα μάλιστα που φαινόταν σε αυτό ήταν ηθοποιός, η οποία συμμετείχε επίσης στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το τραγούδι «Long Hard Road From Hell».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.