ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το νέο trend για τις γυναίκες – Τι σημαίνει ο ορισμός WHIPs;

Το νέο trend για τις γυναίκες – Τι σημαίνει ο ορισμός WHIPs;

Κατά καιρούς οι γυναίκες έχουν αποκτήσει διάφορους χαρακτηρισμούς, όπως το MILF και το Cougar, με μία νέα μόδα να κάνει την εμφάνισή της.

Με τις γυναίκες άνω των 40 ετών να καταργούν τα στερεότυπα περί ομορφιάς, και να δείχνουν λαμπερές και εκθαμβωτικές, να αποκτούν ότι θέλουν, να πετυχαίνουν στο χώρο εργασίας και να απολαμβάνουν ίσα προνόμια με τους άνδρες, οι ειδικοί επί των λέξεων που γίνονται μόδα επινόησαν ένα νέο όρο που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο.

Οι WHIPs είναι οι γυναίκες άνω των 40 ετών που είναι όμορφες, έξυπνες, και απολαμβάνουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους χωρίς να της σταματάει ο χρόνος ή η γήρανση.

«Μπορεί να είμαι κάπως ευαίσθητη σε αυτό το θέμα, αλλά όροι όπως cougar ή toyboy μου φαίνονται κάπως προσβλητικοί. Οι γυναίκες που βγαίνουν με άντρες μικρότερης ηλικίας θα πρέπει να αποδεχτούν τον όρο WHIP. Έχουν όλα τα προσόντα: Είναι καυτές, έξυπνες και σίγουρα στην καλύτερή τους φάση. Mε μερικές γνωστές και φίλες που έχω συζητήσει, αποδέχονται τον όρο και φαίνεται να τους αρέσει. Ενδεχομένως να κάνουμε και μια προσπάθεια να τον εξαπλώσουμε. Οι άντρες που τις έχουν θα πρέπει να νιώθουν αρκετά τυχεροί. Για παράδειγμα, μια γυναίκα στα 40 ή τα 50 ξέρει ήδη τι θέλει από τη ζωή της, είναι έμπειρη και επιτυχημένη και σίγουρα απολαμβάνει περισσότερο το σeξ. Ειδικά στο κρεβάτι, ξέρει πολλά περισσότερα από τον σύντροφό της.» λέει η Lynch, Αγγλίδα συγγραφέας και σύμβουλος σχέσεων με πολλά best seller στο βιογραφικό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.