Εικασίες γύρω από το όνομα του δεύτερου παιδιού του Χάρι και της Μέγκαν

Εικασίες γύρω από το όνομα του δεύτερου παιδιού του Χάρι και της Μέγκαν

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα δημοσιεύματα για το όνομα του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι, που θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

Είναι ενδεικτικό ότι βασιλικοί παρατηρητές περιμένουν πως το κοριτσάκι του Χάρι και της Μέγκαν θα ονομαστεί «Φιλίππα» προς τιμήν του εκλιπόντος πρίγκιπα Φιλίππου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα μιας και οι ξαδέρφες του δούκα του Σάσσεξ, πριγκίπισσα Ευγενία και Ζάρα Τινταλ έδωσαν στους νεογέννητους γιους τους το όνομα «Φίλιππος».

Την ίδια ώρα ένας έμπιστος της βασιλικής οικογένειας έχει ενδείξεις που αναφέρουν ότι Χάρι και Μέγκαν σκοπεύουν να δώσουν στο μωρό ένα άλλο όνομα που βρίσκεται πολύ κοντά στην «καρδιά» του δεύτερου γιου του πρίγκιπα Καρόλου και της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Και ενώ πολλοί περίμεναν ότι θα επέλεγαν το όνομα «Νταϊάνα», έκαναν λάθος μιας και φαίνεται να καταλήγουν στο «Λίλλυ».

Σύμφωνα με δηλώσεις του συγκεκριμένου προσώπου στο ΟΚ Magazine «θα ήταν ένα υπέροχο νεύμα προς τη βασίλισσα η οποία κατά την παιδική της ηλικία ήταν γνωστή ως Λίλιμπετ». Μάλιστα προσθέτει πως το «Λίλλυ» πάντα ήταν από τα αγαπημένα ονόματα του πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο η επικείμενη γέννα της Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί αμφιβολίες αναφορικά με το εάν το ζευγάρι θα καταφέρει να δώσει το παρών στην εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από τη γέννησή της.

Όπως ανέφερε ο Ράσελ Μάιερς, βασιλικός συντάκτης της Mirror, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ITV, ο Χάρι ίσως χρειαστεί να απουσιάσει από την τελετή. «Οι πληροφορίες που έχω λένε ότι και οι δύο θέλουν να είναι εκεί. Φυσικά θα είναι και ο Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ. Εάν ο Χάρι μπορεί να πετάξει τότε αυτό θα γίνει σίγουρα τις δύο επόμενες εβδομάδες καθώς η Μέγκαν θα γεννήσει εντός του καλοκαιριού».

Μία παρουσία του πρίγκιπα Χάρι στην τελετή προς τιμήν της μητέρας του ίσως να σηματοδοτούσε ότι ρίχνει γέφυρες για αναθέρμανση των σχέσεων του με τον αδερφό του Ουίλιαμ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ορατό στον ορίζοντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.