ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη Θράκη σήμερα και αύριο ο Μαργαρίτης Σχοινάς – Το πρόγραμμά του

Στη Θράκη σήμερα και αύριο ο Μαργαρίτης Σχοινάς – Το πρόγραμμά του

Τη Θράκη επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου, στις 11:40, θα επισκεφθεί τον μεθοριακό σταθμό στους Κήπους του Έβρου, όπου θα συναντηθεί με στελέχη της FRONTEX και θα πάρει μέρος σε περιπολία της στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Στις 14:00 θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου στις 19:15 θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο και στις 19:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Αύριο, Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 9:30, ο κ. Σχοινάς θα παραστεί στα εγκαίνια του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ενημέρωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής και στις 10:15 θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, όπου θα ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος.

Αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ξάνθη και θα επισκεφθεί το σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια του ο Μάνος Χατζιδάκις, το οποίο λειτουργεί ως πολυχώρος Τέχνης. Εκεί θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Ξάνθης, Πεντελεήμονα, τον τοποτηρητή της Μουφτείας, Μπιλάλ Καρά Χαλίλ και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, χριστιανούς και μουσουλμάνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.