ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτος Τ.Μπάιντεν: Έκανε αστείο για την… σύζυγο του Τζόνσον και τραύλιζε προσπαθώντας να το διορθώσει (βίντεο)

Απίστευτος Τ.Μπάιντεν: Έκανε αστείο για την… σύζυγο του Τζόνσον και τραύλιζε προσπαθώντας να το διορθώσει (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έδειξε για ακόμη μία φορά το κακό χιούμορ του και ότι δεν σκέφτεται όσα λέει, καθώς πρόσβαλε ευθέως την σύζυγο του Μπόρις Τζόνσον.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος αφορά στο «έχουν κοινό» οι δύο άντρες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που συνάντησα τη γυναίκα σας» είπε ο Μπάιντεν, συνομιλώντας με τον Τζόνσον μπροστά από τις κάμερες των ΜΜΕ κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο ως πρόεδρος των ΗΠΑ την Πέμπτη.

«Είπα στον πρωθυπουργό ότι έχουμε κάτι κοινό: και οι δύο παντρευτήκαμε πολύ πάνω από τα κυβικά μας» δηλαδή από ανώτερη κοινωνική τάξη και «πάνω από τις δυνατότητές μας» ανέφερε αστειευόμενος.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός πιάστηκε εξαπίνης και άρχισε να… τραυλίζει στα καλά καθούμενα: «Δεν είμαι, δεν ξέρω τι έχω να πω γι’ αυτό», απάντησε νευρικά ο Τζόνσον με τον Μπάιντεν να γελάει.

«Δεν πρόκειται να διαφωνήσω με τον Πρόεδρο για αυτό ή για οτιδήποτε άλλο, νομίζω» πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Ορισμένοι επικριτές του Μπάιντεν προέτρεψαν τη σύζυγο του Τζόνσον, Κάρι να προσέχει τον Αμερικανό Πρόεδρο καθώς απ’ ό,τι έχει αποδειχτεί, τείνει να συμπεριφέρεται ακατάλληλα στις γυναίκες γύρω του, πέρα από τη σύζυγό του.

Άλλοι χρήστες των social media απλώς κρίντζαραν από τη συνομιλία των δύο ανδρών καθώς διακατέχονταν από φανερή αμηχανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τα άλλα, στη συνάντησή τους, οι Μπάιντεν και Τζόνσον συζήτησαν θέματα άμυνας και ασφάλειας, το εμπόριο και άλλα θέματα διεθνούς και διμερούς ενδιαφέροντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.